Frukost | Breakfast | Karon Beach

Tidigare om åren jag har rest till Thailand så har jag oftast ätit padthai till frukost. Jag älskar dom breda nudlarna. Ju längre det har gått med åren blir det liksom lite av samma standard. I princip skulle min frukostbild funka varje dag. Jag vet inte riktigt vad det betyder eller om det har ned mognad eller så kunde jag äta mera när jag var yngre utan att gå upp i vikt. Å andra sidan rörde jag på mig mera förr.

Sallad, salami och ost!
Jag äter inte cornflakes hemma i Sverige!

Frukt?

Jordgubbssylt och flingor.
Ost och sallad. Frukt äter mitt sällskap för denna resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star