Min resekompis tränar varje dag på gymmet!

Jag vet inte om jag är inne på min andra vecka eller om det är den första? Det borde vara den andra? Det är så oerhört avkopplande med att passa tider som inte finns. Alltså passar jag inte en endaste tid. Jag småjobbar med olika projekt för att jag älskar det. Jag svarar precis som vanligt på mail och håller regelbunden uppdatering med det som behövs. Solen skiner men det är stundvis kallt så mina tjocktröjor kommer till väl användning.

Min resekompis tränar varje dag på gymmet medans jag står på händerna i vattnet och försöker hitta en lekkamrat. Jag hade en liten för någon dag sen men vi kunde knappt kommunicera så jag pratade med mig själv medans jag räknade hur länge jag kunde hålla andan under vattnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star