Kost | Mål | Möte

Idag hade vi bra och upplyftande möte med Pastor Erik Lennerstål från Equmeniakyrkan. Han är verkligen en inspirationskälla utan gränser vilket är ganska farligt om bara Erik och jag skulle spåna. Allt som är förbjudet kan jag tänka mig åstadkomma inom någon viss ram. Den enda gräns som Erik verkar ha är församlingen på ett kärleksfullt sätt.

Jag har sen i måndags ändrat min kost helt och hållet samt kört funktionell träning och rask powerwalk. Rask och rask? Jag har i alla fall rört på mig med musik i lurarna.

Vid möte tillkommer fika och Erik hade verkligen ansträngt sig genom att köpa morotsbröd från Tewes Konditori och fixat laktosfri ost. Eftersom jag varken har ätit bröd eller ost sen i måndags så åt jag för den goda och fina saken skull en tunn skiva bröd med två ostbitar. Illa?

Inte alls. Jag har inga strikta regler förutom att jag ska nå mitt kortsiktiga mål inom två veckor.

Ps, Equmeniakyrkan kör undervisning på svenska varje onsdag mellan 10.00-12.00 för alla åldrar och kön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star