Faxegym | Teamwork

Ni vet den här känslan med att komma i gång med träning? Du skjuter upp och kommer med dåliga bortförklaringar. Idag hade jag gett mig sjutton på att börja träna och då måste det bli så.

Jag kollade upp Sportsgym och ringde dit men ringde tyvärr 30 minuter försent och ingen bemanning förrän på måndag vilket i sig är helt naturligt då många har 24/7 kort. Jag har inget kort.

Fantastiska Anna Karin Larsson skrev att på Faxe kan en träna för 50 kronor om en har kort eller swish. Jag har inget kort och jag har inget swish. Inom loppet på femton minuter möttes vi utanför och hon drog kortet. Så himla fint att hon inte var upptagen och ägnade sin lediga tid till att hjälpa mig. Stort tack.

Väl på plats fanns det ett rör jag skulle slänga ner pengarna i men det var en jättefin och muskellös kille som svischade åt mig så vi bytte hjälpsamhet.

Eftersom jag har levt på ett ägg och kaffe till frukost hela veckan så blev inte det här den mest ultimata och maxade träningen. Jag klarade 40 minuter på crossen och sen svartnade allting till.

Jag förbrännde nog alla kalorier jag hade i kroppen, svetten rann precis som det bör och jag blev slut. När jag har gått ner mina fyra kilo och 6 cm fint midjan så ska jag börja bygga muskler men jag tror nästan inte att jag kommer orka peppa mig själv.

Jag gick hem och det tog. Jag skulle ha tagit med en frukt. Däremot när en ser taket på Bandyhallen så är målet nära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star