August | SvT

Se avsnitt 1 & 2 (SvT)

Jag har börjat titta på tv-serien August som är fantastiskt bra och lärorik. Från att inte alls ha varit så intresserad av just Strindberg så väcker det ett stort intresse över hans leverne och situationer över hur han blev behandlad och bemött. Han är trots allt en av Nordens största författare. Tänk vad lite en vet kring alla våra kända historier fast ändå inte. Lite fick vi väl lära oss från skolan men det är riktigt fängslande att följa August under hans resa genom konflikter med etablissemanget. Det är också ett riktigt plus att se Sveriges elit till skådespelare briljera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star