Olerys | Gamla stan

Igår träffades vi igen på Tacobar i Gamla stan. När en går ut med små blir det tacos eller happy meal medans det andra gånger blir på ett ”Kryp in” på Prästgatan. Efter en middag svänger vi oftast förbi Olles i Gamla stan för att träffa fina vänner och nya bekanta. Det är hur trevligt som helst och välbehövligt. Tror aldrig att jag har provat att beställa in alkoholfria äppelcider från Sommersby nånsin men det funkade super och man får till och med ett glas med is.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star