Spendrups | Dryckesturnen | Spring Wine & Spirits

Idag gick jag till Dryckesturnén 2019 i samarbete med Spendrups och Spring Wine & Spirits. Hela 52 vinproducenter och 35 bryggerier är inte fy skam.

Jag vet inte vem jag gick dit för egentligen men i slutändan handlar det om att bli den bästa säljaren mot konsument och sälja på det godaste som finns för er som önskar sig något läskande under påsk, sommaren och i stort sett hela året om.

Tyvärr smakade och doftade jag på väldigt lite men det som föll i smaken sitter fortfarande kvar. Jag kände mig lite obekväm eftersom jag var där med helt främmande människor som jag egentligen inte vet något om.

När den enda kvinnan i sällskapet anlände så kände jag mig välkommen och sedd. Det är viktigt oavsett position att bli sedd som människa. Du vet aldrig vem du har att göra med med eller vilka erfarenheter som kan bytas.

Det började med en latte…

Mariestad behöver egentligen ingen presentationen…

Här fick jag förnämlig och topnotch service och Wisby Wit är en solklar favorit. Me love. Här är det inte bara smaken som avgör utan helheten. Från utsida till innehåll!
Jag älskar Melleruds och den nya utgåvan kommer snart. Kanel och citrus samt lite fruktig. Helt klart i min smak.
En iskall Norrlands ljusa tillsammans med en fräsch sallad i sommar? Får jag lov?
Blue Moon men en bit apelsin eller varför inte några droppar Fanta apelsin för dig som är nybörjare på öl
Pistonhead är en lättsam öl enligt min smak och passar bra som mingelvänlig öl!

En alkoholfri cider med Banan och päronsmak. Härlig dryck som även kan fyllas ut med en massa frukter. Fruktsallad-cider med glass?
Spanien, Frankrike, Österike och Rosé? Vad är Rosé för stad? Skämta!
Fel
Den här filmen finns inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star