A Ship full of Ipa | Meat

Vill ni servera en mustig gryta på högrev, vinbärsgele, rotfrukter och en skvätt Ipa med en maltig smak med humlebeska och angenäm humlearom med inslag på grape, melon och citron tillsammans med nykokt potatis och en iskall A Ship full of Ipa till middag så har vi här en komplett måltid för alla smaker från kött, grönsaker, kryddning och öl.

Du behöver:

Kålrot

Morötter

Palsternacka

Syltlök

Cabanoss

Chili

Schalottenlök

Vitpeppar

Kalvfond

Salt

Cayennepeppar

Timjan

A Ship full of Ipa

Grädde (laktosfritt)

Vinbärsgele

Skölj och skala allt som går att skala. Finhacka lök och stek i laktosfritt smör, ner med högrevsbitar, stek och i med grönsakerna, krydda, smaka av och ner med allt i en gryta. Rör om, häll ner öl, krydda, smaka av och låt det koka upp, sjud samman allt, tillsätt grädde och gelé. Låt det sjuda mellan 3-4 timmar och servera med ris, potatis eller en bit baguette med ett gott glas rött eller en iskall Ipa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star