Club Oscar | Söderhamn | Hälsingland

Foto: Club Oscar

Jag läser och ser bilder från Club Oscar i Söderhamn. Om jag inte hade växt upp i staden och känt till stället så skulle jag ha funderat i vilken världsdel klubb Oscar huserar.

Mina tankar får mig att tänka tillbaks på Studio 54 och allt vad den omtalade nattklubben i New York kunde erbjuda. Här har tidernas Tomas Lingman och Oscar Engqvist lyckats snappa upp temat men i en vågad och moderntappning. Klubben överraskar och vi häpnas av fantasifulla och kreativa händelser vi bara pratar om vid köksbordet eller ser på din bästa videofilm på Netflix. Det känns som att allting är tillåtet då flamingos, eldslukare, dansare och vågade shower intar scen.

Foto: Club Oscar

Bakom de röda sammetsrepen, på röda mattor, snygga ljus och ljuduppsättningar och klubbens härliga fasad så finns den enda tillsflyktsplatsen ni behöver.

Hit kommer inspirerande profiler, kommunnissar, studenter, familjeföräldrar, sportprofiler, matskribenter, krogfolk och alla vi andra däremellan.

Foto: Club Oscar
Foto: Club Oscar
Foto: Club Oscar

Självklart imponeras en äldre klubbprofil-fox som mig. Mycket bra jobbat och sluta när det är som bäst. Det är då vi önskar mer.

Foto: Club Oscar
Foto: Club Oscar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star