Förläng sommarkänslan men favoriten Chill Out Shiraz Rosé California

Visst finns det föreställningar om att det bara är okej att dricka rosévin på sommaren. Rosé kan naturligtvis drickas närsomhelst under året men många kopplar ändå ihop smaken och den härligt rosa färgen med sprudlande sommarkänslor.
Ett bra sätt att förlänga den levnadsglada sommarkänslan är att hälla upp ett glas iskall rosé trots att kvällarna utanför blir mörkare och kallare.
Chill Out Shiraz Rosé California är ett av Sveriges mest omtyckta rosévin.
Det passar lika bra att dricka som det är som till mat och det kan med fördel kombineras med flera olika smaker – kyckling, skaldjur och fisk. Chill Out har en fruktig smak med toner av hallon, björnbär och körsbär och doften är frisk och fruktig med inslag av hallon och björnbär. Ett gott och prisvärt vin, perfekt till glada fester med många deltagare!
Chill Out Shiraz Rosé California är gjort på druvan Shiraz som kommer från olika vingårdar runt om i Kalifornien. Kalifornien har ett kilmat som liknar medelhavsklimatet där dessa druvor trivs extra bra. Efter skörden krossas druvorna och skalen får ligga i musten en stund under jäsning, vilket ger vinet dess vackra rosa färg och dess fruktiga smak. För att bevara den fräscha fruktigheten jäser vinet på rostfria ståltankar innan det tappas.
Chill Out Shiraz Rosé California passar utmärkt att dricka som det är eller till lättare rätter med ljust kött, grillad fisk och sallader.
Produktinformation
Chill Out Shiraz Rosé California
Artikelnr: 3105
Land: USA, Kalifornien
Pris: 219 kr
Alkoholhalt: 12%
Råvaror: Shiraz
Klimatsmart: Ja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star