Måndag | Planering

Idag var det en riktig bra planeringsdag. Jag är ju en sån här person som vill ha allt klart så fort idén är kläckt och knappt bestämt. Det kan ju vara på både gott och ont men mest gott. Vem vill ha ont?

Jag älskar när jag får uppgifter i min hand från mig själv. När jag får från andra så ignorerar jag det oftast och tar min egen väg om det är bättre. Oftast är min väg bäst med lite vägledning från en stabil och lojal person.

Hysteriska och egoistiska människor som bara lyssnar till sig själv går bort.

I morse blev det brunch
Till middag blev det The Fat Lady Sings – Valpolicella Ripasso (Stellan Kramer)
Arbetskollegor anlände till middagen
Favoriternas favorit serverades av ingen mindre än the boss
Jag åt min 3:e glass denna vecka
Eld. Björk. Eld.

Jag skulle ladda chefens dator. Det gick ju bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star