Lördag | Sköna lördag

Igår körde jag och två andra ett litet event på Secret Garden som var mycket lyckat. Det är en liten ideell grej för människor som tycker om att träffas. Det var en bra kväll men jag kände mig loj hela kvällen och jag var inte ens på humör.

Dagen idag har också känts konstigt men jag mår ändå bättre än vad jag gjorde på SG. Jag saknar någon vettig människa att prata med och inte nån som bara pratar om sig själv. Jag hamnar ofta i det facket grund av att jag är en oerhört bra lyssnare.

Hoppas ni har det bra.

Det blev fredagstacos en lördag.
Jag har suttit ute vid vattnet och känt både blåst och värme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star