Söderhamn Pride | 2020

I helgen har jag arbetat med Pride inför 2020. Det är väldigt tidigt men också väldigt behövligt. Det tror jag alla entreprenörer och företagare förstår.

Jag har stundvis gråtit, avskytt och varit riktigt frustrerad under tidigare festivaler men det är egentligen inte så konstigt. En vänder ut och in på sin själ, en säljer sin kropp och hela sin bok om sitt liv och pratar om varför Pride behövs.

Till skillnad från tidigare år har fler företag själv mailat mig och frågat hur dom ska gå tillväga för att stötta Pride i stan det är varken fruststion eller tårar. Det är glädje på riktigt och en stor boost för arbete framåt.

Dessa mail berör och ger mig energi till att bli lite bättre än igår. Det finns fortfarande mycket att arbeta på och jag vet att det är mycket som kan bli bättre trots att det har gått år av funderingar och möjligheter men vi är fortfarande på en väg som är knöglig och det är väl så det bör vara för att bli ödmjuk till arbetet och ha förståelse för andra?

Ica Alen Supermarket och Displayteknik Sverige är två nya huvudsponsorer inför nästa år vilket känns häftigt och flera tillkommer under resans gång.

Jag inväntar nya krafter samtidigt som jag hoppas att våra trogna partners mäktar med några år till.

Jag har även droppat grymma idéer som jag hoppas vi kommer att få se när den och om den tiden blir av. Det ska bli stor glädje att få marknadsföra det ut i världen.

God morgon förresten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star