Sparkling Stockholm | Bubbel | Champagne | Succé

Jag är ganska ensam om att inte tycka om bubbel, rosé och champagne. Jag förstår tjusningen och jag tycker det är läckert att servera till andra men jag förstår inte det goda? Över hela världen är intressant för bubbel stort och i Sverige har det blivit större än nånsin.

I helgen var det premiär för ett unikt event som aldrig tidigare har genomförts där mousserande vin är i fokus med så många utställar. Över 62 vinimportörer/producenter tillsammans med tillhörande delikatesser fanns på plats för att avnjutas.

Dessa monopolpengar som gör det lite lekfullt.
Redan vid in/utgången på centralen utanför mässan. Bra jobbat.

Det här blev helt klart succé för oss med jättefinkollega och World of taste. Det var tur att vi minglade iväg så tidigt för det var kö i stort hela tiden och det kändes som att gästerna bytte av varandra så det blev en bra kontinuitet.

Det var en del utställare som ”hajade” till när jag berättade att jag inte tycker om bubbel eller champagne men jag talade också om att jag är där för att öppna mitt sinne och vidga mina vyer vilket gav producenten ett glädjande leende.

Jag har väl inte direkt blivit frälst men jag är imponerad över evenemanget och hur stort det kändes fast det var så mycket besökare. Det var mycket trevligt bemötande vid biljett/presscenter, bra uppstyrt med biljettkollen så allt kändes smidigt och snabbt och för att inte tala om extra garderobiärer.

Man märker lätt när det är rutinerat folk som arrangerar och har tänkt till.

Tack.

Det blir bara 1 glas idag.

En halvtorr Ferrari. Har fått lära mig att det är fruktigt och halvtorrt jag bör fråga efter om det skulle falla in.

Fotograf: World of taste.
Lär dig sabrera.
Den dyraste kupongen gick åt här och flera gånger om. Vi har ett resultat. Gick från mässan väldigt glad med ett leende på läpparna.
Fotograf: World of taste. Per såld flaska går 5 kronor till regnbågsfonden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star