Urban Deli tar sitt takkoncept till nya höjder året runt

Den 23 september öppnar Takpark by Urban Deli med nytt koncept för stans bästa barhäng på hög höjd.

Oavsett om det är sommarnattens leende, höstmys vid brasan eller utsikten över en snövit huvudstad som lockar så levererar Urban Deli mat och dryck som matchar utsikten från taket på nionde våningen.

­– Takbaren har blivit det naturliga vardagsrummet för tusentals stockholmare och har haft tydligt fokus på sommarhäng i en härlig park med enklare matservering. Nu under hösten och vintern välkomnar vi våra gäster till en modern coctailbar inomhus med ett helt nytt matkoncept, säger Karin Nordheden, restaurangchef på Urban Deli Sveavägen.

Det nya konceptet har en stabil grund i de värden Urban Delis gäster har vant sig vid; hållbarhet på alla nivåer, bra råvaror i säsong och matchande dryck presenterade med ett lätt men elegant handlag. Självklart innehåller konceptet även en gedigen vinlista som erbjuder både stabila klassiker och exotiska upptäckter, allt efter kvällens humör.

Inredning och musikprofilen med bas i hiphop/funk/soul är framtagen för att förstärka den avslappnade och informella känslan av snyggt men levande vardagsrum året runt. Under sommaren är Takpark by Urban Deli en öppen lounge med gott om plats under sommarhimlen. Från hösten och fram till de första vårkänslorna en varmt välkomnande matbar inrymd i takets paviljong med plats för 60 gäster med bordsservering.

– Känslan vi vill skapa är en modern cocktailbar med en liten edge i en avslappnad atmosfär där eftermiddagens nedvarvning lätt kan glida över i kvällens feststämning. Vi kommer ha DJs som spelar och målet är att skapa en levande och dynamisk känsla som kombinerar det överraskande med den stabila kvalitet våra stammisar har rätt att förvänta sig, säger Karin Nordheden.

360 graders utsikt från Urban Deli Sveavägens tak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star