Trots utebliven säsong – Astrid Lindgrens Värld återigen utsett till starkaste varumärket

Det här är jättetrevligt att få lyfta upp!

– Att vi på nytt kniper förstaplatsen inom kategorin ’Nöjesattraktioner’ är jätteroligt, men det är helt fantastiskt och en stor överraskning att återigen rankas som Sveriges starkaste varumärke alla kategorier, säger Lena Möller, marknads- och försäljningschef på Astrid Lindgrens Värld. Speciellt med tanke på att vi i stort sett inte har haft några gäster i parken i år.

Det visar att vår långsiktiga strategi och arbete håller över tid. Det finns inga genvägar till den där personliga gästupplevelsen som i sin tur skapar en bestående relation. Så den här utmärkelsen, där gästerna sagt sitt, är ett underbart kvitto på att det arbete vi alla gör tillsammans ger resultat. Självklart är det extra viktigt en säsong som denna när vi inte kunnat möta våra gäster och vårda relationer på plats.

Swedish Brand Award-undersökningen baseras på Nöjd Kund Index (NKI) som sedan vägs mot graden av varumärkeskännedom för att få fram ett mått på varumärkets styrka och position. På så sätt blir det möjligt att jämföra olika varumärken med varandra oberoende av storlek och ger ett rättvisande resultat som tar hänsyn till hur omtyckt och välkänt varumärket är.

Det är andra året i rad som Astrid Lindgrens Värld tar hem båda kategorierna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star