Q-handeln är här för att stanna – nu inför foodora ännu tidigare hemleveranser

Det här är bra men det borde finnas någon grundkurs på service och hur en bemöter beställaren. Ett otrevligt bemötande slår oftast tillbaks på krogen och får en låg recension. Tror aldrig jag har träffat på en trevlig chaufför som har levererat.

”Redan innan pandemin såg q-handelsbolaget foodora att behovet av hemleveranser ökade. Dock har den rådande pandemin gjort att utvecklingen har gått fort framåt. Därför utökas öppettiderna hos foodora.

foodora som är marknadsledande inom q-handeln, utökar nu sin tjänst till att erbjuda ännu tidigare hemleveranser – vardagar såsom helger. Öppningstider tidigareläggs till klockan 07:00 med start i Stockholm idag. Fler områden tillkommer inom kort.

– Att införa ännu tidigare leveranser är ett sätt för oss att underlätta och hjälpa det lokala näringslivet att stärka sin digitala affär i en tuff tid. Genom foodora får företagen en ytterligare kanal och en morgonpigg kundgrupp att sälja till, säger Hans Skruvfors, vd foodora Sverige
foodora är den enda q-aktören på marknaden som erbjuder tidig hemleverans.

Behovet av leveranstjänster finns i hela landet. foodora som är en ledande plattform inom leveranser i norden, införde och myntade begreppet q(quick)-handel i våras. Q-handel innebär att kunder får möjlighet att beställa varor från lokala butiker och få hemleverans endast 30 minuter senare.”

www.foodora.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star