Den 29e december kom dödsstöten

Vilket år det har varit? Jag vet inte om det är fyrverkerierna eller små kinasmällare vi ska mäta oss med. Vad tycker ni? Året slutade med att få information om att restaurangen ska läggas ner vilket i sig betyder att jag står utan arbete.

Dock suger det lite att det jag inte fick höra det först men jag förstår läget. Däremot hade det varit mest rättvist att jag som den enda personal som får gå borde fått en chans att få informationen först så en hade tagit tag om andra möjligheter på ett helt annat sätt som stod framför min dörr. Påtal om min lojalitet? Den känns mindre eller mer värd ibland och beroende på.

Summan av året har varit glädjande och lärorik med upp och ner kurvor på statistiken gällande återkommande samt nya gäster/kunder. Det har varit glädjande att få laga, förbereda, varit delaktig i det mesta som en har fått önska.

Det var väldigt spännande att få fronta på NK saluhall med en skräckblandadförtjusning.

Om jag hade varit lite mer vågad så hade jag suttit i en annan situation nu men den 29 december kom dödsstöten. Jag hänger inte läpp. Den där kryddburk som tog slut går förmodligen att fylla på om allting är brukbart.

När en dörr stängs så stängs den. När en annan dörr är stängd kan den öppnas om den inte är stängd. Kliché klyschiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star