Porchetta | Pumpapure

Den sista ala carte rätten på mitt nuvarande arbete blev porchetta med pumpapure, honungsglacerad brysselkålhalvor, karamelliserad rödlök och fatlagrad balsamicodroppar. Porchetta är en saftig bit gris med örter och andra kryddor som långbakas till smältande mjuk. Det finns många olika recept och tips på hur du tillagar bäst och jag har absolut inte det bästa receptet eller tipset. Jag vet endast vilka tillbehör som passar bäst och självfallet vilket dryck som bör rekommenderas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star