Hakspick Brewery är tillbaka med en sommarcider!


Willow’s Crest är återigen tillbaka på Systembolagets hyllor, en sommarcider från Hakspick Brewery. Willow’s Summer Cider är en äppelcider med smak av jordgubb och fläder som finns tillgänglig under sommarmånaderna.

Namnet Willow’s Crest är hämtat ur en saga om den lilla fågeln Willow som tappade sin tofs (crest) som liten. Genom Hakspicks olika lanseringar berättas sagan kapitel för kapitel och nu är det dags för den lilla fågeln att ta sig an en sommarcider. Cidern passar utmärkt som sällskapsdryck eller till frukt- och bärdesserter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star