Vegan | Lunch | Middag

Servera dina vänner en härlig panna med råstekt potatis med dill, vitlök och maldon salt som serveras med strimlad vitkål som har marinerats i socker, citron, rökt paprika, mosad annans, karamelliserad lök som du mixar ihop allt med tillsammans med vitpeppar, salt och tomater. Stek i olivolja och pynta med chili och persilja.

Servera med en vegansk öl så som en dubbel Ipa från Eskilstuna ölkultur kanske? För ni vet väl att alla öl inte är veganvänliga. Många veganer vet inte själv om vilka öl som kan innehålla honung och har filtrerats i gelatin eller isin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star