Stockholm | Camping | Ängby Camping

Här bor du nära vattnet med gångavstånd till ängbys bästa krog Astrid. När du väljer att bo på Ängby Camping behöver du inte välja mellan att ha nära till strand och bad eller till shopping och nöjen – här är det nära till allt!

Ängby Camping erbjuder boende med standardfaciliteter i Stockholm, 10 km från Stockholms stadshus. Gratis WiFi och parkering erbjuds.

Är ni dessutom sugen på att köra ett stort eller litet event? Varför inte dra ihop ett litet kollo och allt vad det innebär. Har ni tänkt att dra ihop ett yogatreatment, en kärlekshelg eller en vänskapsweekend med vänner med oändliga möjligheter så är campingen perfekt för er.

Alla boendetyper har ett pentry och en terrass med utsikt över trädgården. Det finns även ett stort område med tältmöjligheter där du kan tälta/repa/ta guran och sjunga.

Stockholm Ängby Camping har en lekplats, en grill, en kiosk, och trevlig tillmötesgående personal. Önskar ni mat och andra externa lyxigheter så är alla samtal öppen för diskussion. Målet är att ni och vi ska ha det bra.

Passa på att boka in en weekend och njut av solen som går ner mot Mälarens finaste vågor.

www.angbycamping.se

#hemsemester #angbycamping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star