Move on

Det finns inget som är så gott som ett glas rött i gott sällskap med god mat och dovt sorl. Jag avskyr när musiken övetar ens egen röst och du får skrika för att höras. Alla sådana krogar går bort direkt oavsett hur bra mat som serveras.

Det har varit helt vitt för mig sen nyårsafton och det är så skönt för kroppen och framförallt välmående.

Så här i dessa tider så är det snart dags för mig att gå vidare vilket jag deklarerade förra veckan.

Jag vill laga husmanskost med en norrlandstvist. Jag vill göra det jag tycker är roligt och inte där någon bestämmer över mig vad som ska vara på menyn eller inte. Jag vill känna glädje. Jag vill att mina kollegor ska ha samma driv och inte bara göra sitt jobb. Så bör det vara på dom flesta arbetsplatser hoppas jag.

Skål?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star