Entrecôte | Skandal | Brasseriet

Igår skulle vi avnjuta en middag på restaurang. Vi gick förbi Brasseriet som ligger i hörnan på hotel Sheraton. På dörren står det öppet 17.30-22 varje söndag och jag har längtat efter en bra entrecôte. På Brasseriets meny stod det entrecôte, potatisgratäng och rödvinssky. Glädjen blev brutal en kort sekund. Det serveras tydligen bara frukost? Ta då ner skyltarna, tack.

På samma länga ligger det ett x-antal krogar och vi stannade såklart där jag såg att det serverades entrecôte samt där det fanns vettigt med vegetariskt.

Dock hade jag en inre förnimmelse över att det inte skulle bli tipptopp men jag har ju blivit glatt överraskad förr.

Önskar medium då servitören ändå frågar då hon har släppt mobilen för ett par sekunder.

Jag kunde äta upp den mjuka friterade potatisen, en bra och krispig isbergssallad och tzatziki. Chilibearnaisesåsen smakade som om den hade stått framme ett par nätter. Tillsammans med den kremerade köttbiten så blev det inget pluspoäng. Servitrisen frågade om det smakade bra? Jag svarade att hon kan se själv på den sönderstekta köttbiten men isbergssalladen var god. Hon svarade att det var tråkigt för mig.

Vad kunde jag göra? Jag såg självfallet många pinsamma scenario framför mig men jag orkade inte utge mig själv för att vara en besserwisser eller tala om vad som förväntas.

Jag orkade bara inte. Vad tråkigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star