Gästhamn | Hunker Junker

Upplev Söderhamn från dess vackraste sida – vattnet. Njut av en härlig paddlingstur. Hyr din kajak här, avsluta med en glass eller avnjut mathantverk när det är som bäst. Sommaren är räddad med kajakuthyrning, glass, drinkar med rom och såser by Marie Sharps Fine Foods Ltd., bättre känd som Marie Sharps. Det kvinnoägda företaget är uppkallat efter sin grundare Marie Sharp. Maries belizeanska habaneropeppar (heta) såser rankas konsekvent bland världens godaste och mest älskade kryddor. Maria själv står i köket och producerar såser med sin ringa 80 års ålder plus och levererar till över 30 länder. Det är hur coolt som helst och framförallt finns det som liten piff på Hunker Junker när andan faller på.

Vill du ta en öl eller bara en enkel drink med is så finns det många bra erbjudande vid gästhamnen men om du vill avnjuta mat och är trött på burgare, pommes och bearnaisesås så rekommenderas Hunker Junker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star