Sveriges största trädgårdsvisning

Vilken fin och inspirerande trädgårdstour jag har fått ta del av. Det finns verkligen ett hav av fina och organiserade samt enligt mitt tycke organiserad men som för andra är mirakulöst, livsverk och hobby.

Jag har alltså besökt Sveriges största trädgårdsvisning som sker vartannat år. När jag tänker efter så skulle jag ha fototograferat något unikt då vi besökte fem olika trädgårdar som inspirerades inför framtida bruk eller ge tips till andra.

Det finns så många som bjuder in allmänheten helt gratis till deras fina dresserade gårdar med alltifrån design, kryddor, medelhavsväxter och allt du inte visste fanns. För mig var mycket nytt och för mig var detta väldigt givande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star