Eats Bolivar | Bolivar Beach

Var ska man åka för att uppleva den mysigaste uteserveringen? Många svenskar tar chansen att fånga den första värmen utomlands under våren, inte sällan i någon av Europas metropoler. Men för oss soldyrkare som njuter av varma vindar, solsken, barhäng och drinkar behöver bara åka till Eats Bolivar mitt i stan hemma i Söderhamn. Hyr en solstol, beställ en drink eller något smaskigt tillsammans med vänner eller en spännande bok för att senare inta middagen på samma plats.

Här kan du avnjuta cocktails och blicka ut över alla båtar om intar kajen och spana efter kända profiler såsom författare, filosofer och i dagsläget mer allmänt stora kändisnamn som har upprätt på Söder-HamnsFesten.

Se flera bilder: Cornsfood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star