Oh my gad | Knut

Jag vet inte vilken gång i ordningen vi besöker Restaurang Knut på Regeringsgatan. Jag tänker mig att ett inlägg inte alltid behövs för att ni ska veta att Knut är en utav de bästa krogarna i residensstaden men äras den som äras bör.

Jag tänker att branschen behöver positiva ledord men självfallet bör konstruktiv kritik ges om det behövs. Det enda jag kan tänka mig ”kritisera” denna gång är att en tavla hängde snett.

Det är så skönt att kunna glida förbi Knut efter sitt eget pass och avnjuta mat på bästa tänkbara sätt.

Det var fullsatt och möjligtvis 1 kort? Men återigen är servicen, maten, serveringen, inredningen, presentationen och helhetsupplevelsen fulländad och komplett oavsett hur många gäster som finns och köar.

Jag är så glad för nivån och möjligheterna på det lokala med tvister på smaker från Norrland. Jag snor Norrlands guld replik: ”Om du vill vara dig själv för en stund”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star