Auktion till förmån för Suicide Zero

Anställda på Brioche bageri och bistro har designat, kavlat, bakat och pyntat ett pepparkakståg för i år. Det är tillsammans som vi kan göra skillnad. Därför har vi bestämt att auktionera ut tåget och den summa som vi får in kommer vi att skänka till organisation Suicide Zero.

Suicide Zero är en organisation som sedan 2013 arbetar för att minska självmorden. Varje år tar runt 1 500 människor sina liv. Det är fyra om dagen. I statistiken döljer sig föräldrar, syskon, barn, grannar, kollegor och vänner. Självmord är ett stort samhällsproblem som vi tillsammans kan göra något åt.

För mig betyder detta oerhört mycket.

Suicide Zero gör allt för att lyfta frågan, identifiera samhällsbrister och sprida kunskap. Varje självmord är ett för mycket och för att organisationen ska kunna fortsätta hjälpa och stötta så behövs det ekonomiska krafter.

Även om ni inte är intresserad av tåget men ändå vill vara med för en god sak så maila info@brioche.se din summa.

Var med på Brioche auktion för fortsatt liv och en värdefull framtid.

Ett svar på “Auktion till förmån för Suicide Zero

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star