Skaldjurspasta

Skaldjurspasta med Vegafishs svenskodlade vannameiräkor och carribienlax som redan var kryddad från deli. Jag fräste på lite vitlök, schalottenlök i smör, ner med citron och hummerfond som fick gojsa innan jag lägger ner räkorna som endast har kryddats med lite salt, hackar dill och blandar ner laktosfri crème fraîche och grädde, salt, vit och svartpeppar, rör ner laxen och när pastan är klar vevar vi ihop allt och toppar med vit balsamicocreme och vårklynne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star