Det viktiga för dig

Igår kom jag tillbaks till Stockholm. Gick ner till jobbet där det var tokmycket folk. Jag fick hoppa in och göra en Caesardressing, stod lite i bar men sen gick jag. Det var fint att komma tillbaks men jag mådde inte alls bra.

Jag gick ner till vattnet, pratade i telefon i nästan fyra timmar och sen slocknade jag med tårar. Om 15 minuter börjar jag att arbeta och min hjärna är inte som sist. Jag går per automatik. Mycket mera än så är det inte just nu.

Jag vill kunna sova och det gör jag egentligen bäst med en trygghet bakom mig.

Tänk på vad som är viktigast för dig och det du inte vill förlora. Ta hand om det.

Asia spread by night?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s