TSO smygstartar Pride med en single release | Jag finns i utebaren 24/7

Den 24e juli kommer det att bli ett ruskigt bra drag på jobbet. Jag står i utebaren och blandar dom drinkar jag tycker passar dig.

Jag gör en supergod drink på vodka, sourz, småshots och sprite.

Jag gör också en specialare på banana Moon Pie.

Om ni tycker om att ta en Virre till en sötare dessert rekommenderar jag 4cl whisky från Few spirits.

Foto: Magdalena Bergström

Stockholm står som värd för årets pan-europeiska pridefestival EuroPride. Festivalen går av stapeln i slutet av månaden och förväntas att få tiotusentals besökare från hela Europa. Den 24:e juli smygstartas EuroPride på DAO Beach vid Ängbybadet med den kontroversiella dragshowgruppen The Swedish Open aka TSO, som passar på att släppa en ny singel samtidigt.

Stockholms största festival Stockholm Pride är i år alltså en pan-europeisk händelse. Pride Park och festivalens huvudevenemang kommer att hållas på Östermalms IP vid Stockholms stadion, men Pride kommer att firas överallt i stan. Ett av dessa ställen är utekrogen DAO Beach vid Ängbybadet, som faktiskt smygstartar EuroPride med ett fartfyllt Pre Pride Party redan på pridetisdagen den 24:e juli. DAO Beach ligger vid Ängbybadet kan beskrivas som utomlands fast hemma.

Denna tisdag utlovas något extra med både musik och show. DAO:s scen kommer nämligen att entras av några av Sveriges mest etablerade dragshowartister när TSO (The Swedish Open) kickar igång sin show på kvällen. TSO har varit kontroversiell med sina shower som kan beskrivas som en blandning av Lidos glamour och Cirque de Soleils galenskaper kompat till egen musik som framförs live.

Kvällens rutin består av frontfigurerna Kim Bee och Alexis st Hill, som båda har en gedigen karriär på dragscenen i bagaget. Kvällen till ära släpper TSO också en helt ny singel ”Reflektioner” som de själva beskriver som en äkta pridelåt.

– Låten är trallvänlig, fastnar direkt och handlar om att man måste acceptera sig själv först innan man kan älska någon annan, berättar Alexis st Hill som också står för låttexten.

Kvällens värdinna är ingen mindre än Inga Tvivel, som vi känner bäst från TV4:s Nyhetsmorgon där hen läser normkreativa berättelser till barn som en lite annorlunda sagotant.

– Vi är jätteglada för att få vara värdar för detta Pre Pride Party och ser fram emot en fartfylld kväll med mycket glädje och stolthet, avslutar Annelie Dahlgren, krögaren på DAO Beach.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s