Gourmet Food | Euro Pride

Det bästa med mitt arbete är att vi får växa tillsammans och ge varandra erfarenhet. Det jag inte kan, kan någon annan, det jag inte vet lär vi av varandra. Allt är mitt varje dag men desto mer vi arbetar så går vi in i våra roller men ingen dag är den andre lik förutom vissa rutiner som bör vara självklara.

I mitt jobb har jag fått växa och fått tagit ansvar innan vi ens har öppnat. I mitt arbete får en även chans att träffa härliga leverantörer.

Gourmet Food som är en livsmedelsimportör och restauranggrossist är ett av dom som jag i allafall har en närmare kontakt med på något sätt. GF förser Sverige med mat från hela världen. Det som kännetecknar är att dom har en bred kunskap och ett stort engagemang. Alla brinner för mat och dom finns tillgänglig nästan 24/7. Allt det ni önskar finns och finns det inte så löser dom det eller finner en bra lösning.

Häromdagen fick vi fina förkläden nästan enbart för oss på Dao Beach. Jag är så glad och stolt för vårt samarbete. Det skapar så mycket mera än bara mat. Det blir lite mer gemenskap om Prides betydelsen. Åtminstone för mig personligen som arbetar med HBTQ-evenemang lite då och då.

Det känns självklart väldigt bra när man vet att företaget en får leverans ifrån och har en dialog med stöttar det vi stöttar. Att Gourmet Food sponsrar med regnbågskärlek känns naturligt och tillsammans rimmar det bra med vad min chef och hela krogen står för.

Hos oss är vi mörka, gul, vit, orange, cis, straightfriendly och alla får vara precis som den känner sig född som.

Robin Tannarp som är vårt gästinhopp på krogen fick modella lite. Robin är en grym tillgång för oss. Jag har aldrig träffat på en sån duktig person som bara köttar på. Han försvinner inte, såsar inte omkring eller bara står när det inte ”finns något alls” han har hjälpt mig i köket, står i kassan, serverar, rullar fetaostknyten, välkomnar och spridit en massa glädje. Han gör det han är anställd för helt enkelt.

Äntligen en ytterligare rutinerad person på plats. Du är så varmt välkommen tillbaks nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s