Trött | Sista sparlågan

Igår fick jag gå av tidigt för att andas och jag hade mera än gärna klivit på senare eller bara vara en heldag fri. Jag har ont i mina ben och fötter och jag börjar tappa lite av energin. Det är lite som att vara gift med sitt arbete men ibland bör en få pausa.

Vi är lite kort om folk om en säger så men vår chef gör allt vad hon kan och backar verkligen upp mer än andra.

När jag var och duschade så glömde jag handduken och jag gick därifrån utan mina flippflopp.

På kvällen var jag iväg och träffade fina vänner och det slutade med ett besök på MAX. Det tog lite tid men jag är så glad att en aldrig kommer att bete sig som ett gäng killar gjorde framför oss. Jag avskyr när människor tror att maten serveras innan du knappt har beställt. Jag skulle ha slängt fram något som inte var klart och sagt varsågod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s