Herr Gurka

När leveranserna kommer i tid och otid så är det oftats samma personer som levererar och jag gör precis som vår boss för mot oss. Vi har hand om leverantörerna och ser till att dom får kaffe, vatten med mycket is eller om dom är hungrig så löser vi situationen. Vi tror på karma.

Efter att gubben idag hade lyft in allt så fick jag en näve frukt av honom och han sa att det bara var till mig. Men sen när tar jag allt bara till mig själv? Jag tackade såklart sjukt mycket och blev glad. Det blev mina kollegor också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s