Vad gör en | Söndag | Regn

Jag är så trött. Inte utarbetad men trött. Det blir en lång dag idag då utebaren öppnas. Däremot ryktas det om att det ska regna på söndag då är jag ledig men vad gör en då? Sist jag skulle vara ledig så fick jag förslag på att åka ut med en båt, åka hem till en vän och laga mat eller åka ut till Ågesta för första gången. Nu blev jag inte ledig men om det ska regna på söndag så känns en del av dessa aktiviteter inte lila aktuellt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s