Amina Selling | 50 Shades of Ink

Idag blev det klart att ingen mindre än Amina Selling från Konstrat Ink på Skanstull kommer till Dao Beach. Känner ni er sugen på att gadda er? Jag har varit lite intresserad under flera år nu men ändå inte kommit till skott. Många frågar vad jag funderar över. Antingen hela Bamsefamiljen med farmor som står och steker pannkakor uppe på berget. Eller katten Jansson som sover och skuttar omkring med husmusen. Jag vet inte hur man kan få en tatto att bli levande. Går det?

Kika in på: Amina Selling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s