Äppelchutney | Härliga äpplen

Idag plockade jag ihop lite äpplen från krogen. Vi har ett ganska så stort äppelträd. Jag drog ihop en chutney på siracha, vaniljstång, socker och äpplen som kan passa bra till charkbrickan. Om tiden till ett långkok på lamm hade funnits så skulle det ha passat perfekt med syrliga äpplen.

Lammgryta eller grytor generellt får mig att tänka på mamma. Det var några veckor sen nu begravningen var. Det känns så konstigt och hemskt på flera olika sätt. Jag är ledsen. Önskade jag kunde göra en gryta som uppskattas. Gråter.

Godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s