Pressgurka

Idag gjorde jag en utav mina favoriträtter bortsett från spaghetti och köttfärssås. Det blev laktosfri potatismos, köttbullar, lingon och en gräddsås som är to die for. Det är min chef som lagar såsen och den är magisk. Lite som sex men den biten var alldeles för längesen så jag nöjer mig med en njutbar sås. Jag hade i tre lager samt lite morötter för färgens skull.

Ingredienser:

* Ättika & Vatten

* Salt & Socker

* Vitpeppar

* Persilja & dill

Blanda ihop och låt det stå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s