En dag i gästande tecken

Jag gick av tidigt idag och gör det även i morgon. Idag skulle jag ta en öl efter jobbet på terrassen men jag somnade. Annars har dagen varit i salladen tecken. Det har kommit sju kvinnor förbi och hälsat på under olika tider vilket skapar glädje. Det är få förunnat. Hur har din dag varit?

Mozzarella
Jag lekte lite
Tonfisk
Salami & brie
Kakor
Bananskida
Citronkola

I morse var jag inte trött

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s