Kryssa Annicka Engblom

En utav de största förebilderna med bra, kloka och sunda värderingar i livet som människa. Stöttar allt det jag stöttar och tror på. Är även lyhörd att lyssna på andras åsikter och kan förklara på bra sätt om något är oklart.

– För ett starkt försvar och ett friare företagande!

Jag älskar mitt vackra län Blekinge och för mig är det viktigt att länet, med alla sina förutsättningar ständigt lyfts fram i debatten. Det ser jag som en viktig del av mitt uppdrag och jag är glad och stolt över att ha haft förtroendet att med stort engagemang, nyfikenhet och energi företräda Blekinge i riksdagen och jag hoppas på fortsatt förtroende efter höstens val att få driva detta arbete vidare.

Tack till Text&Reklam i Hässleholm för inspiration till designen och RC Reklam i Karlskrona för det proffsiga utförandet, Annicka Engblom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s