Ligger i sängen | Tänker

Jag läser och ser att många har slutat sin semester eller börjar jobba nästa vecka. Jag själv arbetar på sommarkrogen ca 1 månad till men säkerligen blir timmarna färre. Jag tänker också om jag ska ta en vecka ledigt innan jag påbörjar det nya som ändå inte är klart? Jag skulle vilja hinna andas och insupa ny energi. Vad gör en, vad brukar ni göra? Tar gärna emot tips. Tipsen behöver inte betyda en resa långt bort. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s