Av sju miljarder | Ensam

Igår pratade jag med en nyfunnen vän från andra sidan jorden men som bor och jobbar här i stan. Vi pratade om förhållande. Hon trodde inte att det skulle finnas någon för henne då jag frågade hur många människor det finns på jorden då min dröm är att få gifta sig. Varför? För maten, festen och glädjen. Men eftersom jag har varit ensam men glad mestadels så letar jag inget och är inte intresserad av nån på djupet. Nu.

Dock borde det väl finnas någon av dessa sju miljarder som eventuellt skulle bli glad att få gifta sig. Med. Mig.

Vi skiljer oss sen men tänk festen, musiken, serveringen och alla goda smaker.

Kanske inte behöver gifta sig för att göra en magiskt fest? Har ju gjort det förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s