Att förvänta sig bra service | Ge & Få

Ikväll har Jasmina klippt mig på sidorna. Jag kanske klipper mig var 3e vecka? Jag har också hunnit med och tvättat lite skjortor, pratat med min chef och bollat funderingar. Senare på kvällen tittade jag förbi jobbet. Varför? Ingen aning men jag fick hoppa in och blanda lite drinkar. Skönt att alltid kunna försöka vara gästen till lags trots sin ledighet. Love good service eftersom jag förväntar mig det tillbaks när jag går ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s