15 % | 15 år | Ät & Njut

I dag firar min arbetsplats 15 år. Alla som äter får 15% rabatt. Bortsett från det kommer Amina Selling från Konstrat Ink på Skanstull, Kenny & Tess samt 3 andra stjärnor från Rustyrascals att finns tillgängliga för oss som vill bli lite finare mellan 18-21. Papa Dee och Simone Monroe förgylla vår afton. Jag själv står i nedre baren eller serverar.

Jag gör mitt andra år på fantastiska sommarkrogen. Gått från kallkök (ibland ala Carté) till servering, bar, grill, disk och där jag behövs. Ingen station är den andre lik men oavsett vart jag driftar så är det dagligen en utveckling med mig själv för att hantera gäster, stress med mig själv och kunna göra det bästa för gästen med det lilla extra. Mina arbetskamrater är en samling från dom bästa håll/krogar och andra platser i arbetslivet. Vår fina, starka, grymma och kärleksfulla chef som handlar varje morgon tar hand om oss så bra att vi nästan älskar med våra gäster.

Det är bra ledarskap i ett team vi nu när sommaren tar slut börjar få ihop. Älskar att få växa och där vi lär oss av varandra.

Vi ses snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s