Hänger tvätt | På jobbet | Alacartén

Ibland hinner du inte springa hem och byta kläder efter ett bad så då går det enklast att hänga upp sitt blöta utanför varmköket. Jag och min fina kollega tog ett bad innan jobbet. Dels för att vakna till liv och dels för att svalka. Jag har knappt sovit något då vi först firade kalas. Jag hann inte ta en endaste bild och sen var jag iväg tills jag började i alacartén.

Amina Selling från Konstrat Ink på Skanstull
Lite mingelmat

Lite mingelmat

Halloumi

Grillkorv för barn med countryfries
Barnburgare

Angus

Fiskgryta

Ryggbiff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s