En söndag | Med fundering

Min hjärna går på högvarv. Jag har blivit erbjuden två supertjänster i Söderhamn med start när jag har landat från sommaren. Båda är liknande men skiljer sig lite.

Båda är det jag verkligen vill göra men det ena är lite nyare med lite mera fokus på tema och det andra har stått mig nära lite som familj. Ena har jag ett muntligt ja (Jag ingår i stabet) från mig men så kom det det här andra. Vad sjutton skulle ni ha gjort? Är ett muntligt ja ett ja?

Jag skulle aldrig ha tvekat om det inte vore så att det skiljde lite på det första erbjudande.

Båda ställena har potential och båda ställena lyfter upp Hälsingland till något värdefullt för oss som gäster, medarbetare och arbete för människor samt arbete för dom artister och djs samt annat vi kan tänka oss boka in till stan.

Jag vill inte stå där till höst och så tappar jag båda. Vad skulle ni ha gjort och vad är rätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s