Sill | Fransk löksill | Tankar

Idag fick jag äntligen min silltallrik med fransk löksill som personalmat. Min chef och jag var och handlade. Min koreanska kollega dukade upp och serverade jättefint mellan servering till övriga gäster. Jag är faktiskt nöjd med det som var. Annars brukar en ofta säga att det saknas något. Det enda jag hade önskat var sill. Jag är inte på något sätt krävande men vill att alla andra ska ha det bra.

Dock känner jag mig låg, ensam och ganska ledsen inombords. Jag känner mig också halvt stressad över att jag inte hinner något och försummar vissa kalas med vänner jag snart inte längre kommer att se på ett tag.

Allt börjar komma i fått och det finns liksom ingen som kan fånga mig.

Hej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s