Höll på att spy av bara tanken | Hur var det för er första gången

Jag vaknade upp och kom på att det är faktiskt en föreläsning jag genomföra i höst. Jag höll på att spy av bara tanken. Vad förväntas? Vad har jag för kläder? Kommer jag att få ett skrattanfall, upprepa ordet stjärt och stamma? Jag kommer förmodligen att göra något av ovanstående men samtidigt så har jag varit på väg att berätta min resa flera gånger om i samband med Pride men det var inte varit läge. Jag har mest varit arg och frustrerad sen har det övergått till att vara ledsen. Det skulle inte ha blivit en objektiv timme.

Nu när jag har klarat av en resa som jag aldrig trodde om mig själv och fortfarande är på genomresa så har jag fått en hel annan säkerhet med vad som är viktigt i mitt liv.

Jag reste mig helt oförberedd och höll ett tal om mamma på begravningen inför släkt, familj och vänner jag inte minns sen barndomen.

Jag höll ett tal på rim till pappas överraskningsfest vilket fick många att skratta.

Det går att övervinna men det värsta är att jag inte kan planera. Det bästa är om jag bara skulle ha gått upp på scen på en outsatt tid och pratat. Fast? Där ljög jag. Det skulle jag aldrig ha gjort.

Hur var det för er första gången?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s