3 | Minus | Service

I väntans tid kan jag göra ett inlägg i brist på annat. Jag tog med min telefon till butiken 3 som alla har hänvisat mig. När jag väl kommer in och förbi och förklarar läget så kan dom inte göra något? Jag måste alltså registrera mig själv på en försäkringssida. Varför finns butikerna om en inte kan få den hjälp en söker. Det är lite som ett bankkontor där du varken kan sätta in eller ta ut pengar. Snart kommer även Burger King gå ut med att man inte kan köpa hamburgare på plats utan den tjänsten finns i Säffle på en oberoende turistbyrå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s